شیوع اختلالات رشد عصبی

شیوع این اختلالات به دلایل ژنتیکی، بیولوژی و عوامل خطر، در مردان شایع‌تر از زنان است. با اینکه در شیوع ND ها تفاوت جنسیتی وجود دارد اما این تفاوت تاثیری در علائم ندارد. همانطور که گفته شد، در بیشتر موارد چندین اختلال رشد عصبی در یک فرد تشخیص داده می‌شود که یک وضعیت رایج است. با توجه به مطالعات و بررسی‌هایی که انجام گرفته، مشخص شده است که کودکان ۷ تا ۱۲ ساله که به NDs مبتلا هستند، از دیگر اختلالات روانپزشکی هم رنج می‌برند.

 طبق این تحقیقات که روی ۴۰۷ پسر و دختر انجام گرفت، این نتیجه حاصل شد که ۵۵ درصد کودکان حداقل به یک اختلال رشد عصبی مبتلا هستند. ۴۰ درصد از ۱۸۱ شرکت کننده مبتلا به اختلال ADHD، بیماری دیگری نداشند و فقط ۲۶ درصد از آن‌ها، به اختلال اضطراب مبتلا بودند. از ۱۸ کودک مبتلا به اوتیسم، ۳۶ درصد دارای ADHD، ۴۴ درصد اختلال تیک، ۳۶ درصد اختلال اضطراب و بقیه دارای شرایط دیگری بودند.  در این تحقیقات، تعداد شرکت کنندگان پسر مبتلا به ND بیشتر از دختران بود اما مورد جالب این بود که دختران مبتلا به ND، بیشتر از پسران دارای اختلالات رشد عصبی همراه بودند. البته این نتایج یک آمار کلی است و همیشه اوضاع از این قرار نیست. اگر فرزندتان یه بکی از این اختلالات مبتلا است، بهتر است به کلینیک‌های روانپزشکی مراجعه کنید تا روند تشخیص و درمان به صورت اصولی انجام گیرد.

مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، علی آباد ،  گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین  خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *