۱- وسواس، شجاعت را افزایش می دهد
زمانی که شخصی وسواس فکر دارد به طور ناخودآگاه و بدون اینکه متوجه باشد کارهایی انجام می دهد که شاید افراد دیگر جرات انجام آن را نداشته باشند. این افراد از هیچ چیز نمی ترسند، بعد از زمین خوردن بلند می شوند و برای شروعی دوباره تلاش می کنند. به عنوان مثال مایکل جردن، ستاره ی بسکتبال در دوران دبیرستان از تیم بسکتبال مدرسه کنار گذاشته شد اما او با جرات به بازی کردن ادامه داد و امروزه در تمام دنیا به عنوان ورزشکاری موفق از او یاد می شود. آمبروز ردمون، نویسنده ی معروف گفته است:
جرات به معنای کمبود ترس نیست. بلکه به این معنا است که چیزهای مهم تری از ترس وجود دارند.
۲- وسواس مهارت های زمان بندی را افزایش می دهد
همه کارآفرینان موفق باید نسبت به برنامه ریزی روزانه ی خود وسواس داشته باشند. بدون پایبندی به برنامه ریزی و انجام کارهای روزانه نمی توان به اهداف و برنامه های بلندمدت دست پیدا کرد. پایبندی به برنامه ریزی روزانه یعنی شخص زمان ارزشمند خود را روی فعالیت های سازنده و مفید سپری کرده است. اگر می بینید شرکت در جلسه ای هیچ مزیتی برایتان ندارند آن را از تقویم کاری حذف کنید. همچنین اگر می بینید مهلت انجام پروژه رو به اتمام است کارهایی مانند کتاب خواندن و ورزش کردن را به زمان دیگری موکول کنید.
۳- وسواس، تفکر سازنده و نوآوری را افزایش می دهد
وسواس فکری موجب می شود شخص هر روز هفته و هر ۲۴ ساعت حریص باشد و فکر موفقیت از سرش بیرون نرود. افراد دارای وسواس فکری دائما به فرصت های جدید فکر می کنند و راه حل های خلاقانه ای برای محصول و خدمات خود ارائه می دهند. درواقع به همین دلیل است که افراد موفق به طور پیوسته نظر دیگران را جویا می شوند و از تکنیک های جدید برای بازخورد گرفتن استفاده می کنند. افرادی مانند ایلان ماسک گفته اند بازخورد گرفتن از دیگران آن ها را در جریان کار حفظ می کند و طرز تفکرشان را به چالش می کشد.
۴- وسواس میزان تمرکز و انرژی را مهار می کند
تصور کنید روز جمعه از خواب بیدار شده اید و حوس کرده اید برای صبحانه حلیم بخورید. این تمام چیزی است که در آن لحظه به آن فکر می کنید و درنهایت تصمیم می گیرید به نزدیک ترین حلیم فروشی بروید و صبحانه ی مورد علاقه ی خود را تهیه کنید. افراد موفق این احساس را در مورد تمام کارهای روزانه ی خود دارند. زمانی که چیزی را می خواهند تمام تمرکز و انرژی خود را برای به دست آوردن آن به کار می گیرند و تا زمانی که به هدف خود نرسد روی هیچ موضوع دیگری تمرکز نخواهند کرد.
۵- افراد دارای وسواس فکری عاشق «نه» گفتن هستند
اگر دقت کرده باشید متوجه می شوید تمام بچه ها در یک دوران خاص عاشق «نه» گفتن هستند و البته این موضوع میان افراد موفق نیز صدق می کند.
وارن بافت، کارآفرین و سرمایه گذاری معروف آمریکایی گفته است:
افراد موفق تقریبا به همه چیز «نه» می گویند. حال این سوال پیش می آید چرا این افراد چنین دنیایی با نگرش منفی دارند؟ به این دلیل که اگر همیشه پاسخ مثبت بدهند نه تنها حواسشان پرت می شود بلکه از رسیدن به اهداف و رویاهای خود نیز باز می مانند.
۶- افراد دارای وسواس فکری تصمیمات آگاهانه می گیرند
افراد موفق هیچ موقع دنبال مقصر نیستند و مسئولیت کارهای خود را بر عهده می گیرند. به عنوان مثال اگر کسب وکارشان با شکست مواجه شود، دولت یا مشتری ها را مقصر نمی دانند. این افراد به انتخاب خودشان کسب وکاری را راه اندازی کرده اند اما نتوانسته اند با شرایط بازار تطبیق پیدا کنند. از همه مهم تر اینکه آن ها شکست را تجربه ای آموزنده می دانند و مطمئن هستند تجربه ی بعدی شان در دنیای کسب وکار به موفقیت خواهد رسید.
مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، علی آباد ، گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.