عوامل بیولوژیکی و وراثتی
بسیاری پزشکان بر این باورند؛ که عوامل بیولوژیکی و وراثتی،خصوصاً عدم تعادل در عصب های مغزی یکی از مهم ترین عوامل بروز نشانه های اختلال عدم تمرکز است. در این مورد نورون های عصبی که وظیفه انتقال مواد شیمیایی و دادن پیام های مختلف را در مغز به عهده دارند؛ و همچنین به ارسال پیام های عصبی به تمام بدن کمک میکنند؛ میزان این انتقال دهندههای عصبی در افراد درگیر به این اختلال کمتر بوده و یا به طور کل وجود ندارد. با این که عدم تعادل در انتقال پیام های عصبی در افراد درگیر و مبتلا به عدم تمرکز وجود دارد؛ اما دلیل دقیق و واضح ایجاد این علائم مشخص نیست. تحقیقات پزشکی ثابت کرده است؛ که دلیل بسیاری از موارد اختلال عدم تمرکز ژنتیکی و وراثتی می باشند. چنانچه یکی از افراد درجه یک خانواده به اختلال عدم تمرکز مبتلا باشد؛ احتمال مبتلا شدن؛ به بیماری عدم تمرکز به صورت ژنتیکی در یکی از کودکان خانواده تا چهار برابر افزایش پیدا می کند. همچنین بروز اختلال عدم تمرکز در بین دوقلوهای یکسان بسیار رایج است. با این حال در موارد نادری در دوقلوهای ناهمسان یا خواهر و برادرها که ژن مربوط با اختلال عدم تمرکز را دارند، مشاهده شده است
. دوران بارداری و دوران پس از تولد
دلایل زیادی وجود دارد؛ که ممکن است؛ به مغز آسیب بزند. باعث تغییر عملکرد آن شود. عواملی مانند: آسیب مغز بر اثر تشعشعات رادیموی باعث بروز اختلال عدم تمرکز در جنین می شود.
وزن کم در زمان تولد
پایین بودن وزن نوزاد در زمان تولد، خطر ابتلا به اختلال عدم تمرکز را بالا می برد. همچنین مبتلا شدن به برخی امراض عفونی، مانند: مننژیت یا انسفالیت باعث آسیب عصب های مغز کودک می شود. و در انتقال درست سیگنالها و فرکانس های مغز به بدن تاثیر می گذارد. و در نهایت باعث ایجاد و بروز نشانه های اختلال عدم تمرکز در جنین میشود. علاوه بر این استفاده زیاد شکر، قند و مواد افزودنی که در بسیاری از خوراکی های امروز وجود دارد؛ باعث بروز اختلال عدم تمرکز و بیش فعالی میشود.
مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، گالیکش، گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.