علائم گسست هویتی

یکی از دو عارضه زیر در شخصی که دچار الگوی تکراری از بیماری در طولانی مدت است دیده می شود:

مسخ شخصیت:

احساس غیرواقعی بودن یا جدایی از ذهن، بدن یا خود. به نحوی که فرد حس می کند به جای آنکه خود در وقایع زندگیش شرکت داشته باشد، شاهد آنها بوده است.

مسخ واقعیت:

احساس غیر واقعی بودن یا جدایی از محیط اطراف. افراد و چیزهای محیط اطراف به نظر فرد واقعی نمی آیند.

در طول این ایپزودها شخص از محیط اطراف خود آگاه است و می داند که آنچه تجربه می کند طبیعی نیست. حتی اگر فرد در طول این اپیزودها احساسات کمی را تجربه کند، معمولا احساس ناراحتی است.

علائم اختلالات تجزیه ای در عنفوان کودکی، به طور میانگین در ۱۶ سال اول، برای اولین بار تجربه می شوند. کمتر از ۲۰ درصد از مبتلایان اولین تجربه خود را پس از ۲۰ سالگی خواهند داشت.

فرار یا گریز تجزیه ای:

در این اختلال بیمار به طور ناگهانی از محل خود دور شده و به نقطه ای می رود که حتی خود نیز نمی داند چرا به آنجا رفته است. کسی که دچار فرار تجزیه ای می شود، در مرحله بعد ممکن است فراموشی تجزیه ای را نیز تجربه کند و بعدها خاطره این دوره را به یاد نیاورد. برای مثال، فرد ممکن است در این دوره هویت دیگری برای خود انتخاب کند. دوره فرار تجزیه ای ممکن است از چند ساعت تا چند روز طول بکشد.

مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، مینودشت،  گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین  خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *