اعتقاد بر این است که اختلالات اضطرابی دارای عوامل بیولوژیکی، خانوادگی و محیطی هستند، که در ایجاد آنها نقش دارند. عدم تعادل شیمیایی دو ماده شیمیایی مغز (نوراپی نفرین و سروتونین) به احتمال زیاد باعث ایجاد اختلالات اضطرابی میشود. در حالی که یک کودک یا نوجوان ممکن است تمایل بیولوژیکی به مضطرب بودن را به ارث برده باشد، همچنین میتواند اضطراب و ترس را از اعضای خانواده و افرادی که اغلب در اطراف کودک اضطراب بیشتری نشان میدهند، بیاموزد. یک تجربه آسیبزا نیز ممکن است باعث اضطراب شود. روشی که فرد با اضطراب کنار میآید ممکن است در طول زمان بدتر یا بهتر شود.
اضطراب جدایی از افرادی که نوزاد به آنها دلبسته است بخصوص در چند سال اول زندگی، بخشی طبیعی از رشد اولیه است. اضطراب زمانی مشکلساز میشود که متناسب با مرحله رشد فرد نباشد و زندگی فرد را مختل کند. اگر چه علت اختلال اضطراب جدایی ناشناخته است برخی از عوامل خطر شناسایی شدهاند. اختلال اضطراب جدایی معمولاً پس از یک تجربه استرسزا مثل از دست دادن (مانند مرگ یک عزیز یا حیوان خانگی)، تغییر مدرسه، طلاق یا فاجعهای که فرد را از عزیزانش جدا میکند، ایجاد میشود. علاوه بر این داشتن والدینی که بیش از حد محافظ یا مداخلهگر هستند ممکن است منجر به اختلال اضطراب جدایی شود. در مورد اینکه عامل ژنتیک در اختلال اضطراب جدایی چقدر اثرگذار است باید گفت در حالی که نقش دقیق عوامل ژنتیکی دخیل در اختلال اضطراب جدایی ثابت نشده است، تحقیقات نشان داده که این بیماری ممکن است ارثی باشد.
مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، گالیکش، گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.