درمان اختلال خلق ادواری در بزرگسالان و کودکان و نوجوانان

در حالی که پزشکان که در روانپزشکی تخصص ندارند ممکن است داروهای روانگردان تجویز کنند، توصیه می‌شود افراد مبتلا به اختلال سیکلوتایمیا برای درمان به روانپزشک مراجعه کنند. چندین نوع دارو معمولا برای درمان اختلالات دوقطبی استفاده می‌شود. تثبیت‌کننده‌های خلقی معمولاً برای کنترل دوره‌های شیدایی تجویز می‌شوند. لیتیوم شاید شناخته شده‌ترین تثبیت‌کننده خلق‌و‌خو باشد، که یک داروی تثبیت کننده خلق و خو است که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای درمان شیدایی تایید شده است و اغلب در کنترل شیدایی و جلوگیری از عود دوره‌های شیدایی و افسردگی بسیار موثر است. 

انواع دیگر تثبیت کننده‌های خلق و خوی شامل ضد تشنج‌ است. داروهای ضد تشنج ممکن است با لیتیوم یا با یکدیگر ترکیب شوند تا حداکثر اثر را داشته باشند. داروهای دیگری در صورت لزوم، معمولاً برای دوره‌های کوتاه‌تر، برای درمان دوره‌های شیدایی یا افسردگی اضافه می‌شوند. گاهی اوقات درمان با داروهای ضدافسردگی منجر به تغییر خلق و خوی و ایجاد یک دوره مانیک یا هیپومانیا می‌شوند. داروهای تثبیت‌کننده خلق معمولاً به تنهایی یا همراه با داروهای ضد افسردگی برای محافظت در برابر چنین تغییری مورد نیاز هستند. در کل بهتر است در مورد مصرف دارو برای درمان اختلال سیکلوتایمیا حتما از یک روانپزشک با تجربه کمک بگیرید و حتی اگر دسترسی بدون نسخه به داروها داشتید به هیچ وجه مصرف آن را شروع نکنید. کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلال دوقطبی به طور کلی با لیتیوم درمان می‌شوند، اما از داروهای دیگری نیز استفاده می‌شود.

مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، کلاله،  گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین  خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *