علت دقیق ابتلا به اسکیزوفرنی هنوز کاملا مشخص نیست. با این حال، این اختلال نیز درست مانند سرطان و دیابت یک بیماری واقعی است که از مبنای بیولوژیکی برخوردار است. تحقیقات و پژوهشها درباره این بیماری همچنان ادامه دارد. با وجود این، دلایل احتمالی ابتلا به شیزوفرنی را میتوان چنین برشمرد:
ژنتیک یا وراثت:
ممکن است این بیماری از والدین به فرزند رسیده باشد.
شیمی مغز و مدارهای آن
مغز افراد مبتلا به این بیماری احتمالاً نمیتواند انتقالدهندههای عصبی را کنترل کرده و مدارها یا مسیرهای مربوط به سلولهای عصبی مؤثر بر رفتار و تفکر را تحت تأثیر قرار دهد.
ناهنجاری در ساختار مغز
بر اساس مطالعات، مغز برخی از مبتلایان به شیزوفرنی از ساختاری غیرطبیعی برخوردار است. این امر ممکن است از دلایل ابتلا به این بیماری بهحساب آید.
عوامل محیطیمواردی نظیر عفونتهای حاد ویروسی، قرار گرفتن در معرض برخی سموم، مصرف بعضی مخدرها نظیر ماریجوانا یا قرارگیری در شرایط به شدت استرسزا ممکن است افراد دارای ژنهای معیوب را به اسکیزوفرنی مبتلا کند. از طرف دیگر، این بیماری عمدتاً در شرایطی بروز میکند که بدن با تغییرات شدید هورمونی دست به گریبان است. از این جمله میتوان به دوران بلوغ و کهنسالی اشاره کرد.
مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.